fbpx

Kiinteistönvälitystä Porvoossa laadukkaasti ja joustavasti

KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ PORVOOSSA SINUN EHDOILLASI

 

MIKKO NAUGRÉN

LKV, LVV

Olen Mikko, kulloolainen asuntokaupan asiantuntijasi Porvoossa. Haluan viedä sinut matkalle kohti elämäsi asuntokauppaa ja lähden jokaiseen toimeksiantoon tavoitteet korkealla kuin kyseessä olisi oman kotini myynti. Hoidan asuntokauppasi laadukkaasti, joustavasti ja asiantuntevasti sinun ehdoillasi ja  toiveidesi mukaan. Meillä Premier LKV:lla on käytössmme modernin kiinteistönvälityksen uusimmat työkalut ja panostamme kunkin kohteen visuaaliseen esillepanoon parhaan mahdollisen ensivaikutelman luomiseksi.

PREMIER LKV

KIINTEISTÖNVÄLITYS PORVOO

HUIPPUVISUAALINEN MYYNTISTAILAUS

Ammattisisustussuunnittelijan tekemät tyylikkäät myyntistailaukset korostavat asuntosi myyntivaltteja.

 

KORKEALAATUISET VALOKUVAT

Tila- ja huoneistokuvaamiseen erikoistuneiden valokuvaajien ottamat kuvat varmistavat hyvän ensivaikutelman.

 

TEHOKAS MARKKINOINTI

Tehokas markkinointi ja tarkka kohdentaminen uusimpia digitaalisia työkaluja hyödyntäen saavuttaa maksimimäärän ostajia.

PREMIER LKV

TIE ONNISTUNEISIIN ASUNTOKAUPPOIHIN

Premier LKV tarjoaa laadukasta ja joustavaa kiinteistönvälitystä Porvoossa. Asunnon myyjän välittäjänä tärkein tehtävämme on asiakkaan omaisuuden arvon turvaaminen sekä myyntihinnan maksimoiminen. Käytämme kiinteistönvälityksessä viimeisimpiä markkinoilla olevia sähköisiä työkaluja, panostamme tinkimättä kohteen visuaaliseen esillepanoon sekä tuomme esiin yksilöidysti kunkin kohteen myyntivaltit. Kiinteistönvälitys Porvoossa hoituu meillä kolmen paikallisen asiantuntijan toimesta.

OTA YHTEYTTÄ

SINUA PALVELEVAT PORVOON TUNTIJAT

MIKKO NAUGRÉN

LKV, LVV

040 708 5887
[email protected]

TILAA ARVIOKÄYNTI

Arviokäyntimme on aina maksuton eikä sido sinua mihinkään. Annamme näkemyksemme siitä, kuinka asunnostasi saadaan korkein mahdollinen myyntihinta ja kerromme lisää  palveluistamme.
Täytä lomake niin olemme sinuun pian yhteydessä.

MIKSI PREMIER LKV?

KOLME HYVÄÄ SYYTÄ VALITA MEIDÄT

Kiinteistönvälitys Sipoo - näkymä olohuoneesta makuuhuoneeseen.

MYYNTISTAILAUS

MAKSIMOI ASUNTOSI KAUPPAHINTAA

Koti valitaan tunteella. Visuaalisuus on suuressa roolissa myynnin menestymisen kannalta sekä parhaan mahdollisen ensivaikutelman luomisessa. Premier LKV:n kiinteistönvälitys Porvoon käytössä on ammattisisustussuunnittelija, viimeisimmät kuvien digitaaliset jälkikäsittelytyökalut sekä tarvittaessa myös myyntikalustuspalvelu.

VALOKUVAUS

LUOVAT ASUNTOSI ENSIVAIKUTELMAN

Koska asunnon myynnissä ensivaikutelma on keskeisessä asemassa, Premier LKV kiinteistönvälitys Porvoo käyttää kuvamateriaalin tuottamiseen vain asunto- ja tilakuvaamiseen erikoistuneita ammattikuvaajia. Teemme myös kohteiden virtuaalitilakuvakset asuntosi luonteen näin vaatiessa.

Kiinteistönvälitys Sipoo - kamera ja sohva.
Kiinteistönvälitys Sipoo -kannettava tietokone.

MARKKINOINTI

KOHDISTETAAN SINNE MISSÄ IHMISET OVAT

Suomessa on kaksi asuntoportaalia joita asunnon ostajat käyttävät etsiessään uutta kotia. Käytämme näistä aina molempia. Lisäksi käytössämme on retargeting –markkinointituotteet joiden avulla kohdistamme asuntosi näkyvyyden juuri potentiaalisimmalle kohderyhmälle sosiaalisessa mediassa.

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.