fbpx

DIGITALISOITU

PAIKASTA RIIPPUMATON, HELPPO JA NOPEA

Asuntojen sekä kiinteistöjen omistamiseen liittyvät dokumentit ovat siirtymässä nopeaa vauhtia sähköisiksi. Premier LKV on kiinteistönvälitysalan edelläkävijä asunto- ja kiinteistökauppojen eri prosessien digitalisoinnissa. Kaikki allekirjoitukset ovat meillä jo sähköisiä sekä useimmat kaupat voidaan myös tehdä jo sähköisesti riippumatta kaupan osapuolten fyysisestä sijainnista tai pankeista.

DIGITAALINEN ASUNTOKAUPPA – DIAS

DIAS on Suomessa kehitetty asunto-osakekaupan alusta, jossa ovat mukana pankit Nordea, OP, DanskeBank, Aktia, S-Pankki, Handelsbanken, Säästöpankki ja POP Pankki. DIAS mahdollistaa asuntokaupan tekemisen digitaalisesti kun sekä ostaja ja myyjä ovat edellämainittujen pankkien asiakkaita. Digitaalinen asuntokauppa on mahdollista vaikka osakekirja olisi vielä perinteisesti paperinen. Digitaalinen asuntokauppa on joustavampi, turvallisempi ja nopeampi tapa tehdä asuntokauppa. Kaupankäynti ei ole enää aikaan ja paikkaan sidottua, vaan DIASissa asunto-osakekaupan voi tehdä vaikka lomamatkalta käsin. Myös kaupanteko nopeutuu kun pankkiin ei tarvitse varata aikaa kaupantekoa varten. Kysy meiltä lisää digitaalisesta asuntokaupasta!

DIGITAALINEN KIINTEISTÖN KAUPPA

Myös kiinteistön kauppa on mahdollista tehdä sähköisesti. Tällöin kauppaa varten ei tarvitse varata pankista aikaa eikä kaupan osapuolten tarvise olla fyysisesti kaupantekotilausuudessa – tietokone ja internetyhteys riittävät. Sähköisessä kiinteistön kaupassa allekirjoitukset suoritetaan Tupas-tunnistein sekä kiinteistön panttikirjat siirtyvät sähköisesti, suoraan uudelle omistajalle tai hänen lainoittajalleen.

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.