fbpx

KUMPPANIVERKOSTO

KATTAVAT RATKAISUT ASUNNON VAIHDOSSA

 

Asunnon vaihdossa on monta osa-aluetta ja muutto tehdään sen verran harvoin että useimmilla ei ole valmiita kontakteja joita käyttää apuna kodin vaihdossa. Siksi olemme solmineet yhteistyön luotettavuuden ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavien eri palveluntarjoajien kanssa. Palvelut ovat käytettävissä niin asunnon myyjille kuin ostajille.

!

RAHOITUS

Useimmat asuntokaupat rahoitetaan lainalla. Viimeisen kymmenen vuoden aikana pankkien prosessit lainahakemusten käsittelyssä ovat muuttuneet ja pitkittyneet ja lainalupauksen saaminen voi kestää useita viikkoja. Premier LKV rahoituskumppanin kanssa lainapäätös on saatavissa jopa parissa päivässä.

!

REMONTIT

Remontoitavan kohteen ollessa kyseessä on tärkeää että ostaja saa käsityksen mitä huoneiston saattaminen hyvään kuntoon kustantaa kaupan teon jälkeen. Hankimme aina luottourakoitsijaltamme sitovan tarjouksen pintasaneerauksesta ennen remonttikohteen myynnin aloittamista. Näin meillä on esittää tiedot remontista ostajaehdokkaille heti kiinnostuksen herättyä.

!

MUUTTO

Muutto on aina merkittävä logistinen toimenpide. Järkevästi hinnoiteltu, luotettava muuttoapu useimmiten tarpeen asian hoitamiseksi tehokkaasti ja nopeasti. Olemme neuvotelleet sopimuksen merkittävän alan toimijan kanssa jotta voimme tarjota asiakkaillemme palvelun ostamisessa mahdollisimman hyvän hinta-laatusuhteen.

!

VARASTOINTI

Silloin kun oma koti on jo myyty ja uuden etsiminen on vielä kesken saatetaan tarvita irtaimiston välivarastointia. Varsinkin PK-seudulla pienvarastojen hinnoittelu on monella toimijalla suhteettoman kallista, joten olemme neuvotelleet asiakkaillemme valmiiksi sopimuksen kohtuullisilla vuokrahinnoilla.

!

SIIVOUS

Kun muuttosiivouksessa on tavallista isompi työ, kannattaa harkita ammattilaisen käyttämistä siivousurakassa. Siivouspalvelujen hinnat ovat melko maltillisia ja kustannus on myös kotitalousvähennyskelpoinen. Luotettavat siivousalan kumppanimme ovat kokeneet hoitamaan kotitaloussiivoukset tai isommatkin kohteet.

!

SISUSTUSSUUNNITTELU

Käytämme myytävien asuntojen stailauksessa aina sisustussuunnittelun ammattilaista. Suunnitelupalvelut ovat käytössä asiakkaillemme ja tarjoamme jokaiselle asunnon myyjälle ja ostajalle ilmaisen suunnittelijan konsultoinnin, mikäli uuden kodin sisustamiseksi halutaan hyödyntää ammattilaista.

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.