fbpx
Toteutuneet asuntokaupat.

Me Premierillä haluamme varmistaa asiakkaillemme onnistuneesti toteutuneet asuntokaupat, lämmöllä, taidolla ja tehokkaasti. Kaikki alkoi siitä, kun kahdella kiinteistöalan konkarilla oli visio. He halusivat perustaa yrityksen, joka tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia palvelukokemuksia, yhdistettynä rautaiseen asiantuntijuuteen ja digiajan tehokkuuteen. Syntyi Premier LKV, jonka johtotähtinä ovat erinomainen palvelu, korkea asiakastyytyväisyys ja pitkät asiakassuhteet. Vähitellen välittäjien joukko on kasvanut, mutta heitä kaikkia yhdistää asiakaslähtöisyys ja timanttinen ammattitaito.  Ainutlaatuinen palvelukonseptimme koostuu viidestä elementistä, jotka toimivat rakennuspalikkoina tuottaviin asuntokauppoihin.

1. Asuntosi arvon nostaminen mahdollistaa nopeasti toteutuneet asuntokaupat

Konseptimme on luotu tuottamaan asiakkaalle mahdollisimman kannattava asuntokauppa. Asunnon myyjän edustajina pyrimme aina maksimoimaan asunnon myyntihinnan huippuunsa hiotuilla visuaalisilla ratkaisuilla, tehokkaalla markkinoinnilla sekä rautaisella myyntitaidolla. Vuosien kokemus kiinteistöalalla on antanut meille näkemystä siitä, miten asunnon arvoa voidaan nostaa pienilläkin toimenpiteillä. Tunnemme hyvin Pääkaupunkiseudun asuinalueet ja tiedämme mille tasolle hinta kannattaa asettaa, jotta asunnon myyntiaika ei veny turhan pitkäksi. Tärkein tavoitteemme on asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

2. Viimeistellyn ensivaikutelman luominen

Asuntokauppa on aina tunnekauppaa. Siksi asunnon myynnissä hyvän ensivaikutelman luominen on avainasemassa. Myyntistailauksen avulla pystymme tuomaan asunnon koko potentiaalin parhaiten esiin ja korostamaan asunnon myyntivaltteja. Meillä myyntistailauksen tekee aina ammattisisustussuunnittelija, jonka osaavissa käsissä niin trendikäs kaupunkihuoneisto kuin remonttia kaipaava pientalokin saavat uuden ilmeen. Mikäli asunto on tyhjillään tai sen kalustus on puutteellinen, tuomme asuntoon valokuvauksen ja myynnin ajaksi sisustussuunnittelijan suunnitteleman myyntikalustuksen. Tällöin kävijät saavat paremman kuvan siitä, miltä asunto voisi näyttää kotina ja lopputuloksena on kaikkia osapuolia tyydyttävät toteutuneet asuntokaupat. Asunto on paljon helpompi mieltää kodiksi, kun pääsee paikan päällä testaamaan vaikkapa olohuoneen sohvalla istuskelua. Lue lisää asunnon myyntistailauksesta.

3. Huippulaadukkaat valokuvat varmistavat toteutuneet asuntokaupat

Koska asuntojen markkinointi tapahtuu nykyään internetissä, on kuvamateriaalilla suuri vaikutus siihen, kuinka paljon ostajaehdokkaita asunto houkuttelee. Hyvinkään stailattu kohde ei pääse oikeuksiinsa, jos siitä otetut kuvat ovat huonolaatuisia. Me käytämme asuntojen kuvauksiin aina tilakuvauksiin erikoistuneita ammattikuvaajia, jotta saamme tuotettua ensiluokkaista kuvamateriaalia myynti-ilmoituksiin. Nykyisellä 3D-mallinnuksella pystymme myös esittämään asunnon kalustuksen joko kokonaan tai osittain virtuaalisena myyntikuvissa, mikäli asunto on tyhjä tai sen kalustus puutteellinen. Lue lisää valokuvauksesta.

Premier LKV - laadukasta kiinteistönvälitystä. Värikkäitä taloja Huvilakadulla Helsingissä.

4. Toteutuneet asuntokaupat nykyaikaisen markkinoinnin keinoin

Hallitsemme digitaalisen markkinoinnin uusimmat työkalut ja tiedämme mitä kanavia käyttämällä tavoitetaan mahdollisimman paljon potentiaalisia ostajia. Näyttävän kuvamateriaalin lisäksi panostamme houkutteleviin myynti-ilmoituksiin, laadukkaisiin esitteisiin ja tehokkaaseen markkinointiin. Laadimme asuntoilmoitusten tekstit myyviksi ja houkutteleviksi, jotta ne herättävät mahdollisimman paljon kiinnostusta mutta kuitenkin siten, että ostajat eivät pety saapuessaan paikan päälle. Suomessa on kaksi portaalia, jota asunnon ostajat käyttävät etsiessään uutta asuntoa: oikotie.fi ja https://www.etuovi.com/. Me käytämme asuntojen markkinointiin aina näitä molempia. Lisäksi hyödynnämme sosiaalisen median maksettua mainontaa, jolloin mainosta näytetään kohdennetusti niille, jotka ovat tehneet asunnon ostoon liittyviä relevantteja hakuja. Koostamme laadukkaat ja informatiiviset myyntiesitteet, jotka vahvistavat entisestään hyvää ensivaikutelmaa. Mitä paremmin kohdetta markkinoidaan sitä nopeammin tuloksena on toteutuneet asuntokaupat. Lue lisää asuntojen markkinoinnista.

Premier LKV - toteutuneet asuntokaupat laadulla. Sininen kyltti, jossa Premier LKV:n logo ja teksti myytävänä.

5. Edelläkävijä digitaalisessa asuntokaupassa

Olemme edelläkävijä asunto- ja kiinteistökauppojen digitalisoinnissa. Digitaalinen asuntokauppa on joustava, nopea, turvallinen ja paikasta riippumaton tapa tehdä asuntokauppaa. Voit hoitaa asuntokaupat vaikka mökillä laiturinnokassa istuen tai Espanjan aurinkorannalla loikoillen. Kaikki allekirjoitukset pystytään hoitamaan sähköisesti ja digitaalinen asuntokauppa on mahdollista, vaikka osakekirja olisi paperinen. Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta.

6. Monipuolinen ja laaja kumppaniverkosto apunasi kun asuntokaupat ovat toteutuneet

Kodin vaihtaminen on yksi elämää mullistavista muutoksista, johon sisältyy paljon muutakin päänsärkyä kuin entisen asunnon myynti ja uuden hankkiminen. Haluamme olla tukenasi tässä muutostilanteessa ja tehdä sen sinulle niin vaivattomaksi ja stressittömäksi kuin mahdollista. Siksi olemme solmineet yhteistyösopimuksen luotettavien ja hyvän hinta- laatusuhteen omaavien palveluntarjoajien kanssa. Kattava kumppaniverkostomme auttaa sinua, kun tarvitset apua rahoituksessa, remontissa, muutossa, varastoinnissa, siivouksessa tai sisustussuunnittelussa. Lue lisää kumppaniverkostosta.

Tavoitteena elämäsi asuntokauppa? Anna meidän auttaa sen toteutumisessa. Olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä välittäjiimme tai kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille asuntoosi. Arviokäynti on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Miksi Premier LKV?

1. Asuntosi arvon nostaminen
2. Viimeistellyn ensivaikutelman luominen
3. Huippulaadukkaat valokuvat
4. Markkinointi ajan hermolla
5. Edelläkävijä digitaalisessa asuntokaupassa
6. Monipuolinen ja laaja kumppaniverkosto

Lue myös artikkelimme: