fbpx

MYYNTIPROSESSI

TIE PARHAISIIN TULOKSIIN

Asunnon myynnin tärkeimpiä osa-alueista ovat myynnin suunnittelu, aikataulutus ja myyntistrategian luominen. Kun asunto julkaistaan verkkoportaaleihin, on kaiken oltava niin valmista että asunnosta voidaan ottaa heti näytön jälkeen sitova tarjous vastaan ja tarvittaessa hyväksyä tarjous.

Kun Premier LKV:n välittäjä ottaa kohteen myynnin hoitaakseen, laatii hän omistajan kanssa aikataulun koska myynnin valmistelun eri vaiheet, markkinoinnin aloitus ja ensimmäiset yksityis- ja yleisesittelyt tapahtuvat. Kun ensimmäiset ostajaehdokkaat pääsevät asuntoon on välittäjämme antanut yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa perusteellisen ohjeistuksen omistajalle asunnon viimeisen päälle myyntikuntoon järjestämisestä. Lisäksi välittäjämme yksi tärkeimmistä tehtävistä on pitää omistaja koko ajan ajan tasalla myynnin edistymisestä ja tapahtuvista käänteistä.

Hyviin tuloksiin päästään vain pitämällä mahdollisimman paljon esittelyjä, luomalla mahdollisimman hyvät edellytykset ostajaehdokkaiden väliselle kilpailulle sekä tuntemalla kohde ja asuntoyhtiö läpikotaisin. Myyntiesite ja muu kohteen dokumentaatio tulee olla jo myynnin alussa joka osaltaan ja tiedoltaan täydellinen jotta ostaja-ehdokas saa todistettavasti asuntokauppalain määrittelemän tiedonannon kohteesta. Perusteellinen valmistelu, hyvin suunniteltu myynti ja huippuunsa hiottu ensivaikutelma – niistä on parhaat asuntokaupat tehty.

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2023.