fbpx

MYYNTISTAILAUS

ASUNNOSTA HALUTTAVAKSI KODIKSI

Hyvä ensivaikutelma on erittäin tärkeä myynnin onnistumisen sekä saatavan kauppahinnan maksimoimisen kannalta. Myyntistailauksen tehtävä on saada asunnon koko potentiaali esiin, olipa kohteena trendikäs keskusta-asunto tai remonttia kaipaava pientalohuoneisto. Premier LKV:lla käytämme usein kohteen stailauksessa sisustussuunnittelijaa sekä käytössämme on erilaisia vaihtoehtoja joilla visuaalinen kokonaisuus tehdään mahdollisimman myyväksi.

KALUSTUS

Mikäli myytävä huoneisto on tyhjä tai kalusteiltaan muuten puutteellinen, teemme asuntoon sisustussuunnittelijan ehdotuksen pohjalta myyntikalustuksen. Kalusteet tuodaan asuntoon ennen valokuvausta ja pidetään asunnossa koko myynnin ajan. Näin ostajaehdokkaat saavat paikan päällä paremman mielikuvan millainen asunto voi olla kotina ja saavat paremman käsityksen asunnon mittasuhteista. Oikein kalustettu asunto on huomattavasti paremmin myyvä kuin tyhjä asunto.

VIRTUAALIKALUSTUS

Nykyisellä 3D-mallinnuksella on mahdollista esittää asunnon koko sisustus ja kalustus jälkikäsittelynä myyntikuvissa. Virtuaalikalustus (eng. virtual staging) on mahdollista tehdä myös osittain, jolloin käytämme tekniikkaa täydentämään tai korvaamaan tiettyjä asunnossa olevia kalusteita tai muita elementtejä.

TÄYSIN VIRTUAALINEN

Silloin kun kohteen koko potentiaalin esittäminen valokuvien avulla on vaikeaa tai mahdotonta, käytämme uudiskohdemarkkinoinnista tuttuja täysin 3D-mallinnettuja kuvia. Tähän kategoriaan kuuluvat usein mittavaa pintasaneerausta vaativat kohteet. Muutamalla kuvalla voimme merkittävästi auttaa ostajaehdokasta hahmottamaan miltä kohde voisi näyttää hyväkuntoisena, kauniisti sisustettuna kotina. Myyntiä helpottamaan esitämme lisäksi urakoitsijalta tilaamamme tarjouksen kohteen pintaremontista, jotta ostajan on helppo arvioida kodin hankinnan kokonaiskustannuksia.

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.