fbpx

ARVIOKÄYNTI

HUOMISEN KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ JO TÄNÄÄN

Kun ajatus asunnon myymisestä alkaa konkretisoitua, ensimmäinen askel prosessin aloittamiseksi on arviokäyntipyyntö välittäjälle. Käynnin aikana välittäjän tulee esittää oma perusteltu käsitys asunnosta saatavasta kauppahinnasta, välittäjän palvelukokonaisuudesta, välityspalkkiosta, sekä ennen kaikkea siitä miksi juuri hän saa asunnostasi korkeimman hinnan. Lisäksi on hyvä selvittää välittäjän osaamista siitä osaako hän turvata sinun, eli päämiehensä, juridisen aseman kaupassa.

MITÄ ARVIOKÄYNTI MAKSAA?

Premier LKV:lla arviokäynti on maksuton. Mikäli asunnon omistaja tarvitsee erillisen kirjallisen arviolausunnon tai arviokirjan, siitä välitysliike veloittaa hinnastonsa mukaisesti. Kirjallisia arvioita voidaan tarvita esim. pankkilainaa, ositusta tai perinnönjakoa varten. Asunnon myymistä varten kirjallista arviota ei yleensä tarvita.

Käytäntömme mukaan Premier LKV:n välittäjän on arviota varten käytävä paikan päällä. Samalla välittäjämme kertoo sinulle perustelut miksi olemme paras valinta myymään kotisi. Välittäjä kertoo markkinointikokonaisuudesta, myyntisuunnitelmasta sekä kertoo tarvittavat tehtävät toimenpiteet asunnossa ennen myymistä ja miksi ne ovat tärkeitä. Tinkimätön panostuksemme kohteen valokuviin ja muuhun visuaaliseen esillepanoon sekä ostajien kilpailutus johtaa lyhyeen myyntiaikaan sekä korkeimpaan mahdolliseen hintaan.

ARVIOKÄYNNIN ENNAKKOTIEDOT

Jotta välittäjä voi valmistella arviokäynnin huolella, tulee hänen tietää kohteesta mielellään seuraavat tiedot. Mikäli kaikkia tietoja ei ole saatavilla, välittäjän tehtävä on yhdessä omistajan kanssa hankkia tiedot.

 • Kohteen sijainti ja tyyppi
 • Rakennusvuosi
 • Kohteen koko ja huoneluku
 • Kohteen kunto ja remonttien tekoajankohdat
 • Mahdollisen asuntoyhtiön perustiedot ja yhtiön remonttien tekoajankohdat ja mahdolliset tiedossa olevat tulevat remontit
 • Asunnon kerros jos kyseessä on kerrostalo
 • Mahdolliset viat ja vauriot, mikäli tiedossa
 • Muut mahdolliset ominaisuudet jotka vaikuttavat kohteen haluttavuuteen ja saatavaan hintaan

Arviokäynti ei vaadi omistajalta mitään erityisiä toimenpiteitä. Välittäjän tehtävä on kertoa omistajalle mitä eri työkaluja ja -tapoja tullaan käyttämään jotta asunnosta saadaan mahdollisimman houkuttelevan näköinen kuviin ja esittelyihin. Mikäli omistaja päätyy solmimaan myyntitoimeksiantosopimuksen, ensimmäiseksi välittäjä sopii kohteeseen sisustussuunnitteljan konsultointikäynnin. Myyntistailausmenetelmistämme voit lukea lisää täältä.

Arviokäynti kestää yleensä maksimissaan tunnin, kohteen ominaisuuksista riippuen. Käyntiaika pyritään järjestämään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Arviokäynti on maksuton ja täysin sitoumukseton.

TILAA ILMAINEN ARVIO ASUNNOSTASI

VÄLITTÄJÄMME OTTAA SINUUN YHTEYTTÄ

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.