fbpx

ARVIOINTIPALVELUT

ILMAINEN ARVIO

Suoritamme asunto-osakkeiden ja omakotitalokiinteistöjen mahdollista myyntiä varten tehtävät arviot ilmaiseksi. Kohteeseen tutustuttuaan välittäjämme esittää omistajalle arvion kohteesta suullisena perusteluineen sekä arvion perusteena toimivat toteutuneet kauppahinnat. Samassa yhteydessä välittäjämme voi tehdä ehdotuksen palvelukokonaisuudesta ja välityspalkkiosta asunnon tai kiinteistön myymiseksi.

ARVIOLAUSUNTO

Yleisin kirjallinen asunnon tai kiinteistön arviomuoto on ns. arviolausunto. Asiakirja on yleensä yhden sivun mittainen jolla välitysliike esittää arvion kohteesta saatavasta kauppahinnasta mikäli kohde realisoitaisiin vapailla markkinoilla arvion tekohetkellä. Arviolausunnossa esitetään myös arvion perusteet kirjallisesti. Arviolausunto tehdään yleisesti pankkia, ositusta, verottajaa tai perunkirjoitusta varten.

ARVIOKIRJA

Arviokirja on arviolausuntoa pidempi ja kattavampi asiakirja jossa perustelut määritetylle kohteen arvolle ovat laajemmat. Arviokirjassa tarkistellaan arvon määritystä joko kauppa-, tuotto-, kustannusarvomenetelmää tai näiden yhdistelmää käyttäen. Arviokirja laaditaan yleensä kiinteistöstä jossa on useampia arvoon vaikuttavia tekijöitä ja arvon määrittäminen on monimutkaisempaa kuin esimerkiksi asunto-osakkeissa. Sekä arviolausunnoissa että arviokirjoissa välitysliike hankkii tarvittavat asiakirjat arvion tekemiseksi.

TARVITSETKO ARVIOTA ASUNNOSTASI TAI KIINTEISTÖSTÄSI?

 

Saat meiltä ilmaisten arvioiden lisäksi arviolausunnot ja arviokirjat aina kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä niin keskustellaan arviosi tarpeesta ja annamme sinulle ehdotuksen arvion tekemiseksi.

TÄYTÄ LOMAKE TAI KYSY LISÄTIETOJA

 

  MIKKO NAUGRÈN

  LKV, LVV

  040 708 5887
  [email protected]

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.