fbpx

VESA KARVONEN

Laillistettu kiinteistönvälittäjä

040 538 9437
[email protected]

Premier LKV|Vihti

Olen Vihdissä varttunut kiinteistönvälittäjä Premier LKV:stä ja välitystyöt Vihdissä ja lähialueilla hoituu kanssani tehokkaasti ja yksilöidysti. Teen kauppoja käsityönä tarkoittaen että kuuntelen asiakasta ja otan huomioon erityistoiveet.

Olen toiminut myyntineuvottelijana asuntokaupassa parin vuoden ajan mutta nyt kun olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV, LVV) minulla on kaikki valmiudet ja vahvuudet ottaa asuntokaupan vaikeammatkin haasteet vastaan.

Kiinteistönvälitys kehittyy ja muuttuu sähköisemmäksi koko ajan. Pidän itseäni koko ajan ajan hermolla ja kehitän työtäni jatkuvasti. Vahvinta osaamisaluettani ovat kiinteistöt, maatilat, metsätilat ja niiden myynti sekä arviointi. Kauppaa olen tehnyt myös mökeistä, tonteista, asunnoista, tehnyt suunnittelutarveratkaisuja asiakkaille.

Olen luonteeltani maanläheinen, pidän itsekkin pientä maatilaa Vihdin Ojakkalassa jossa remontoin satavuotiaan hirsitalon asunnoksi itselle ja vaimolle, neljälle koiralle ja kissalle. Ymmärrän mitä remontointi maksaa ja siksi osaan antaa arvioita vaikka keskeneräisestä kohteesta.

Teen kaiken rakkaudesta lajiin ja haluan ymmärtää sekä myyjää että ostajaa.

Pidän ihmisten kohtaamisista ja olenkin toiminut palveluammateissa koko ikäni.

Ota yhteyttä asunto- ja kiinteistöasioissa:

040 538 9437 / Vesa

OTA YHTEYTTÄ VESAAN

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2023.