fbpx

TUOMAS PAAJONEN

LKV, LVV, KAUPANVAHVISTAJA

Kiinteistönvälittäjä Laajasalo ja Jollas, Helsinki.

 

050 505 0975

Premier LKV|Helsinki

Olen kokenut kiinteistönvälittäjä, jonka toimialueena on erityisesti Laajasalo ja Jollas, mutta teen asunnonvälitystyötä koko Uudenmaan alueella.

Oman kodin myynti on ainutlaatuinen tapahtuma ja useimmille meistä se on myös merkittävin osa omaisuuttamme. Kenelle sinä olet valmis antamaan tärkeimmän omaisuutesi myyntiin?

Haluathan, että kotiasi myy kiinteistövälitysalan ammattilainen, jotta voit itse nauttia rauhallisin mielin siitä, että tärkeimmän omaisuutesi myynti on luotettavissa ja osaavissa käsissä?

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä koko Uudenmaan alueella vuosikymmenen ajan hoitaen asiakkaitteni pienempiä ja suurempia myyntitoimeksiantoja menestyksekkäästi. Tarvittaessa autan myös asunnon ostotilanteessa, laadin arviokirjat huoneistosta tai kiinteistöstä, etsin vuokralaiset asuntoon sekä autan kaikissa mahdollisissa asumiseen liittyvissä asioissa. Tällä hetkellä toimintani painottuu vahvasti Laajasalon ja Jollaksen alueelle, jossa asun itsekin. Tunnen erittäin hyvin alueen asuntomarkkinat ja hintatason, joten mikäli haussa on kiinteistönvälittäjä Laajasalon ja Jollaksen alueella, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoan sinulle henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua asuntosi myyntiin, sillä jokainen koti on ainutlaatuinen ja siksi myyntityöhön tulee sitoutua kokonaisvaltaisesti, sinun parastasi ajatellen.

Koska omat arvoni ja sitoutuneisuuteni ovat korkealla tasolla, rehellisyys, luotettavuus ja asiakaslähtöisyys työssäni ovat kulmakiviä toiminnalleni. Suhtaudun kotisi myyntiin kuin oman kotini myyntiin, vaatimalla parasta ja toimimalla kaikissa asioissa vain sinun parhaaksesi.

Tärkein päämääräni on asiakkaan omaisuuden arvon säilyttäminen ja asunnon myyntihinnan maksimointi. Asunnon myynnissä tärkeintä on hyvän ensivaikutelman luominen ja kohteen visuaalinen esillepano. Käytän asunnon kuvauksissa aina tilakuvaukseen erikoistuneita ammattivalokuvaajia, jotta myyntiesitteet saadaan laadittua mahdollisimman myyviksi. Mikäli asuntosi kaipaa stailausta, käytössäni ovat sisustussuunnittelun ammattilaiset. Autan sinua kohdistamaan asuntosi markkinoinnin siten, että myynti-ilmoitus tavoittaa mahdollismman suuren määrän potentiaalisia ostajaehdokkaita. 

Tyytyväinen asiakas on tavoitteeni työssäni nyt ja myös tulevaisuudessa. Valitse siis kotisi arvoinen kiinteistönvälityksen ammattilainen!

Soita tai laita minulle viestiä, kun harkitset kotisi myyntiä, saat minulta henkilökohtaisen tarkoin laaditun suunnitelman oman kotisi myymisestä.

Puhelinnumeroni on 050 505 0975. Tavoittele koska vain!

Tuomas Paajonen, kiinteistönvälittäjä Laajasalo ja Jollas.

OTA YHTEYTTÄ TUOMAKSEEN

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.