fbpx

Premier LKV

PORVOO

MODERNI KIINTEISTÖNVÄLITYS – NYT MYÖS PORVOOSSA

Toimimme Porvoon seudulla paikallisvoimin ja aikeenamme on tuoda alueelle kehittynyt, järjevän hintainen ja laadukas asunnonvälityspalvelu. Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan kuinka palvelumme voi auttaa juuri sinua asunnonmyyntitarpeissasi.

Käytämme viimeisiä sähköisiä työkaluja, panostamme tinkimättä kohteen visuaaliseen esillepanoon sekä tuomme esiin yksilöidysti kunkin kohteen myyntivaltit.

KEVÄTKAMPANJA :

Kaikille toimeksiantosopimuksen tehneille ilmainen hotelliyö kahdelle Haikon Kartanossa.

TILAA ILMAINEN ARVIO

Arviokäyntimme on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Annamme näkemyksemme kuinka asunnostasi saadaan korkein mahdollinen hinta sekä kerromme lisää konseptistamme.
Täytä lomake niin olemme sinuun pian yhteydessä.

ASUNTOSI ARVOA NOSTAVA AMMATTILAINEN

Premier-konsepti on luotu tuottamaan asiakkalleemme mahdollisimman kannattava transaktio, oli kyse sitten asunnon myynnistä tai uuden kodin ostosta, jossa tuomme myös koko tietotaitomme sekä neuvotteluosaamisemme käytettäväksesi.

TEHOKKAAN ASIANTUNTEVA

Uniikki ja tehokas myytävän kohteen markkinointipalvelumme on yhdistelmä myyntitaitoa, myyntitaktiikkaa ja huippuunsa hiottua ensivaikutelmaa. Tämän lisäksi työmme asunnon tai kiinteistön kaupassa on aina myös asiakkaamme juridisen aseman turvaaminen, kuitenkin kaupan vastapuolta aina kunnioittaen.

MODERNI KONSEPTIMME

HUOMISEN KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ JO TÄNÄÄN

MYYNTISTAILAUS

MAKSIMOI ASUNTOSI KAUPPAHINTAA

Koti valitaan tunteella. Visuaalisuus on suuressa roolissa myynnin menestymisen kannalta sekä parhaan mahdollisen ensivaikutelman luomisessa. Premier LKV:n käytössä on ammattisisustussuunnittelija, viimeisimmät kuvien digitaaliset jälkikäsittelytyökalut sekä tarvittaessa myös myyntikalustuspalvelu.

VALOKUVAUS

LUOVAT ASUNTOSI ENSIVAIKUTELMAN

Monet kiinteistönvälittäjät ovat käyttäneet jo pitkään ammattivalokuvaajia kohteen kuvamateriaalin tuotannossa. Premier LKV käyttää vain tarkasti valikoituja asunto- ja tilakuvaamiseen erikoistuneita lahjakkaita ammattilaisia kohteiden kuvauksissa. Teemme myös kohteiden virtuaalitilakuvakset asuntosi luonteen näin vaatiessa.

MARKKINOINTI

KOHDISTETAAN SINNE MISSÄ IHMISET OVAT

Suomessa on kaksi asuntoportaalia joita asunnon ostajat käyttävät etsiessään uutta kotia. Käytämme näistä aina molempia. Lisäksi käytössämme on retargeting –markkinointituotteet joiden avulla kohdistamme asuntosi näkyvyyden  juuri potentiaalisimmalle kohderyhmälle sosiaalisessa mediassa.

MYYNTIPROSESSI

PARAS TULOS VAATII HYVÄN SUUNNITTELUN

Kommunikaatio asiakkaan ja välittäjän kesken on kaiken A ja O. Laadimme omistajan kanssa kohteesta myyntiprosessin ja myynnin joka vaiheen aikataulutuksen: stailaus, valokuvaus, esitteen valmistuminen sekä markkinoinnin aloitus esittelyaikoineen määritellään yhteistyössä. Välittäjämme pitää sinua ajan tasalla koko ajan myynnin edetessä.

VAIVATON

SINULLE JA OSTAJALLE

Käsittele tarjoukset mökin laiturilta tai osallistu kaupantekotilaisuuteen etänä etelänmatkan lomassa. Kaikki sopimuksiimme ja allekirjoituksiin liittyvät asiat on digitalisoitu. Tietokone ei kuitenkaan koskaan osaa tehdä itse myyntityötä ja sen me Premierin myynnin ammattilaiset teemme perinteisesti nyt ja aina.

KUMPPANIVERKOSTO

SINUN JA OSTAJAN KÄYTETTÄVISSÄ

Verkostomme kattaa lukuisia luotettavia kiinteistöalan eri ammattilaisia. Kumppaniemme kautta saamme, monien muiden hyötyjen ohessa, tarvittaessa ostajalle lainalupauksen jopa parissa päivässä ja remonttiurakoitsijamme laatii saneerattavissa kohteissa alustavan tarjouksen kohteen remontista jo ennen myynnin aloittamista.

PORVOON ALUEELLA PALVELEVAT

 

VÄLITTÄJÄT

MIKKO NAUGRÉN

LKV, LVV

040 708 5887
[email protected]

VESA SILLMAN

LKV, LVV, KAUPANVAHVISTAJA

040 051 2055
[email protected]

PÄIVI PETSOLA

TRAINEE

050 554 3535
[email protected]

KOKONAISVALTAINEN KIINTEISTÖNVÄLITYS

Toimimme Keravan lisäksi PK-seudulla ja olet meille potentiaalinen asiakas, oli myytävä asunto- tai kiinteä omaisuutesi minkälainen tahansa. Kaupunkikohteiden lisäksi kauttamme onnistuvat määräosien, määräalojen sekä vuokraoikeuksien kaupat sekä autamme usein myös perikuntia realisointitarpeissa. Kauttamme saat myös kiinteistöjen kaupanvahvistuspalvelut. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille niin kuuntelemme tarpeesi ja annamme sinulle ratkaisuehdotuksen palkkiotarjouksineen.

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

  Huopalahdentie 24 00350 Helsinki

  Taivalmäki 902200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2021.