fbpx

MARJO KRISHI

Myyntineuvottelija

040 738 3367
[email protected]

Premier LKV|Kerava

Olen tehnyt pitkän uran yrittäjänä, josta viimeiset lähes kaksikymmentä vuotta liikunta- ja hyvinvointialalla. Keravan Power Centerin kuntosaliyrittäjänä pääsin yhdistämään markkinoinnin- , terveydenhuollon- ja liikunta-alan opintoni, sekä tietysti intohimoni asiakaspalveluun ja ihmisten kanssa työskentelyyn.

Pienestä kuntosalista kasvoi alueen suurin ja monipuolisin liikuntakeskus, ja minulla onkin ollut ilo palvella tuhansia asiakkaita heidän hyvinvointimatkallaan.

Hyvä ja jopa odotukset ylittävä asiakaskokemus on aina ollut minulle sydämen asia. Tyytyväinen asiakas on paras työstäni saama palaute.

Samalla kunnianhimolla tartun jokaiseen toimeksiantoon kiinteistönvälitysalalla ja samalla arvostuksella jokaista kotia vaihtavaa asiakastani kohtaan.

Työssäni olen määrätietoinen, periksiantamaton ja pitkäjänteinen. Entisenä kilpaurheilijana olen tottunut kääntämään jokaisen kiven ja ylittämään itseni tavoitteiden saavuttamiseksi. Saman tulen tekemään jokaisen asiakkaani hyväksi, sillä tyytyväinen asiakas on minulle edelleenkin paras onnistumisen mittari.

Ota minuun yhteyttä kun kaipaat tehokasta ja tinkimättömästi työhönsä suhtautuvaa tekijää asuntosi myyntiin. Soita minulle niin jutellaan ja sovitaan tarvittaessa ilmainen arviokäynti: 040 738 3367 / Marjo

OTA YHTEYTTÄ MARJOON

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.