fbpx

KAMPANJA

KAMPANJA

Tarjoamme asunnon tai omakotitalon kauppaan johtaneesta toimeksiannosta hotelliyön kahdelle Haikon kartanossa! Lahjakortin saa käyttöönsä heti kun kauppa on solmittu ja hotelliyön saa varata itse haluamalleen ajankohdalle. Tarjoamme yhteistyössä Haikon Kartano & Spa:n kanssa kahta eri pakettia, joista saat valita mieleisesi.

HERKUTTELULOMA SUPERIOR-HUONEESSA 2:LLE

Lahjakortti sisältää kahdelle henkilölle yhden yön majoituksen kylpylähotellin superior-huoneessa, 3-ruokalajin juhlaillallisen Kartanossa, kartanoaamiaisen ja sisäänpääsyn Haikon kylpylään ja kuntosalille.

YÖ KYLPYLÄN SVIITISSÄ TAI DELUXE HUONEESSA 2:LLE

Lahjakortti sisältää kahdelle henkilölle yhden yön majoituksen kylpylähotellin ylellisessä sviitissä tai deluxe-huoneessa, kartanoaamiaisen ja sisäänpääsyn Haikon kylpylään ja kuntosalille.

*Kampanjaehdot: tarjous koskee vain niitä asiakkaita, jotka ovat täyttäneet ja lähettäneet sivun alareunassa olevan kampanjakoodin sisältämän lomakkeen.

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

Pyydä meiltä arvio asunnostasi ja samalla tarjous välityspalvelustamme. Mikäli päädymme myymään asuntosi niin saat kaupan yhteydessä Haikon kampanjaedun. Täytä oheinen lomake niin olemme sinuun pian yhteydessä!

TÄYTÄ LOMAKE:

  Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

  Taivalmäki 9, 02200 Espoo

  [email protected]

  [email protected]

  https://premier.fi

  Tietosuojaseloste

  Hinnasto

  PREMIER LKV OY © 2024.